Start verhuur 39 appartementen Horzak-Noord

Van 6 tot en met 12 april kunnen woningzoekenden reageren op de nieuwe appartementen in de wijk Horzak-Noord in Oss. BrabantWonen bouwt hier 39 energiezuinige appartementen volgens de principes van NOM (Nul-op-de-Meter). De appartementen worden halverwege 2020 opgeleverd.

Wonen in Horzak-Noord
Horzak-Noord is een ruim opgezette nieuwbouwwijk aan de rand van Oss. Op de fiets ben je binnen een paar minuten in het centrum van de stad. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een balkon of terras en een eigen berging op de begane grond. Door de glaspui is er veel licht in de woning. Daarnaast zijn de appartementen zeer energiezuinig. Dat is goed voor je portemonnee en het milieu! Ze zijn goed geïsoleerd en op het dak van het appartementengebouw liggen zonnepanelen waarmee je je eigen energie opwekt. De appartementen hebben geen gasaansluiting. Alles gebeurt elektrisch, zoals koken, verwarming van het huis en het verwarmen van het water.

Kijk voor meer informatie en de verhuurbrochure met plattegronden op www.brabantwonen.nl

Geïnteresseerd?
Zorg dan dat je ingeschreven staat bij WoonServiceRegionaal. BrabantWonen biedt de woningen vanaf 6 april aan op de website van WoonServiceRegionaal. Vervolgens wijst de corporatie de woningen vanaf 13 april toe. Dat doen ze op basis van inschrijftijd, hoe langer je staat ingeschreven, hoe groter de kans op een woning. Daarnaast biedt BrabantWonen 6 appartementen aan met loting. Je inschrijftijd is dan niet belangrijk, iedereen maakt evenveel kans op een appartement.