Dat is Oss

Ossenaren zijn trots op hun gemeente. Ze vertellen er ook graag over. Het is nooit hetzelfde verhaal. Want Oss heeft heel veel verschillende verhalen. Over de stad met de honderden kleine winkeltjes, waar je altijd iets bijzonders vindt. Of waar je lekker kunt ontspannen in het Golfbad, de bioscoop, theater De Lievekamp of cultuurpodium Groene Engel. Over de eindeloze fiets- en wandelroutes door prachtige bossen, heide, polders en langs 35 kilometer Maas. Waar je heerlijk kunt kamperen in een tent of een boot op de Maas.

En over het vakantiegevoel in de schitterende vestingstadjes Ravenstein en Megen. Natuurlijk vertelt iedere Ossenaar je over de Prinses Máxima Sluizen in Lith, ons eigen ‘Dorp aan de rivier’. Kom je met de auto? Dan rijd je over de Weg van de toekomst. Met zonnepanelen die als bloemen staan te bloeien. Langs onze bedrijventerreinen die zo goed zijn dat we landelijk in de prijzen vallen… Dat is Oss!

Wil jij nog meer verhalen horen? Of wil je jouw verhalen over Oss vertellen? Bezoek dan onze site of volg ons dan op Facebook.