Nieuwe kavels te koop in Oss, Berghem en Maren-Kessel

Altijd al zelf je droomhuis willen bouwen? Dit kan binnenkort in Oijense Zij Noord (Oss), De Piekenhoef (Berghem) of Liesdaal (Maren-Kessel). De verkoop van deze drie mooie locaties in de gemeente Oss start op maandag 30 november. De gemeente Oss verkoopt in totaal 18 zelfbouwkavels:

Geïnteresseerd?
Alle informatie over deze kavels is vanaf maandag te vinden op de pagina zelfbouw. De inschrijf- en biedingsformulieren kun je hier ook downloaden.

Inschrijven Oijense Zij Noord en Liesdaal?
Mail het ingevulde inschrijfformulier vóór 11 december 12.00 uur* naar zelfbouwcoach@oss.nl Inleveren mag ook, dit kan bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuislaan 2, o.v.v. inschrijven zelfbouw kavels, t.a.v. zelfbouwcoaches Oss.

Bieden kavel Piekenhoef?
Het biedingsformulier voor de kavel in de Piekenhoef moet in een gesloten envelop worden ingeleverd bij de receptie van het gemeentehuis. Ook dit termijn sluit op 11 december 2020 om 12.00 uur*.

* Formulieren die na de sluitingstermijn binnenkomen worden niet meer in behandeling genomen.

De Zelfbouwcoach helpt
Als je eenmaal hebt besloten dat zelf bouwen bij jou past, dan loop je misschien nog tegen een aantal obstakels aan. Om je op weg te helpen heeft de gemeente Oss zelfbouwcoaches, Maria Schuurmans en Karin Schoppema. De service van de zelfbouwcoach is gratis voor mensen die een kavel van de gemeente kopen of al hebben gekocht. Heb je een vraag voor de zelfbouwcoach van de gemeente Oss? Stel deze via 14 0412 of stuur een mail naar zelfbouwcoach@oss.nl

Gunstig kopen met gemeentelijke erfpacht
De kavels zijn ook in erfpacht af te nemen (m.u.v. de Piekenhoef kavel die via de biedingsprocedure wordt verkocht). Dit is een gemeentelijke regeling die in veel gevallen voordeel kan opleveren. In de brochure over erfpacht lees je hier meer over. Heb je daarna nog vragen? Neem dan contact op met een van de zelfbouwcoaches van de gemeente Oss.