Zelf bouwen in Oijense Zij Noord

Heb jij altijd al je eigen droomhuis willen bouwen in Oss? De verkoop van de tweede reeks zelfbouwkavels in het project Oijense Zij Noord in Oss loopt van 11 tot 21 juni 2021. De inschrijving moet 21 juni 2021 vóór 12.00 uur binnen zijn. Inschrijvingen die later binnen komen, worden niet meer meegenomen.

Kavels
Bekijk hier de oppervlakten en kavelprijzen van de 28 kavels.

Lees meer over de kavels in de brochure zelfbouwen in de Oijense Zij Noord, bekijk de meest gestelde vragen en neem de spelregels loting bouwkavels gemeente Oss door voor inschrijving.

Inschrijfmogelijkheid voor deze kavels zijn per 21-06-2021 gesloten.

Loting
Voor een eventuele loting ontvang je na de sluitingsdatum nadere informatie. Door Covid-19 zijn wij afhankelijk van de dan geldende maatregelen.

Andere informatie kun je hier downloaden:
Brochure zelfbouwen in de Oijense Zij Noord
Spelregels loting bouwkavels gemeente Oss
Concept koopovereenkomst
Concept erfpachtovereenkomst
Algemene verkoopvoorwaarden
Algemene erfpachtvoorwaarden
– Erfafscheidingen Oijense Zij Noord fase 2

Gunstig kopen met gemeentelijke erfpacht
De kavels zijn ook in erfpacht af te nemen. Dit is een gemeentelijke regeling die in veel gevallen voordeel kan opleveren. Op deze pagina lees je hier meer over. Heb je daarover daarna nog vragen? Neem dan contact op met de zelfbouwcoach van de gemeente Oss.

De zelfbouwcoach helpt
Als je eenmaal hebt besloten dat zelf bouwen bij jou past, dan loop je misschien nog tegen een aantal obstakels aan. Om je op weg te helpen heeft de gemeente Oss zelfbouwcoaches, Maria Schuurmans en Karin Schoppema. De service van de zelfbouwcoach is gratis voor mensen die een kavel van de gemeente kopen of al hebben gekocht.

Vragen?
Heb je vragen over de aanvraag van een omgevingsvergunning of wanneer je mag starten met de bouw? Lees de antwoorden op deze en andere meest gestelde vragen. Of neem contact op met zelfbouwcoach Maria of Karin via zelfbouwcoach@oss.nl

ACTUEEL

Er ligt eindelijk weer een woonvisie

Er ligt eindelijk weer een woonvisie

Een nijpend tekort aan woningen, torenhoge huizenprijzen en doelgroepen die amper kansen krijgen: de landelijke huizenmarkt staat compleet op z’n kop. Hierdoor zijn er twee vragen die mensen bezig houden:

Lees Meer…
Laatste oplevering in Piekenhoef Berghem

Laatste oplevering in Piekenhoef Berghem

Op 1 juli 2002 begon de ontwikkeling en bouw van de woonwijk Piekenhoef in Berghem, de gemeente en bouwbedrijven ondertekenden toen een overeenkomst. Nu, 20 jaar later, levert Combinatie Hoessenbos

Lees Meer…
€800,- energietoeslag voor huishoudens met laag inkomen

€800,- energietoeslag voor huishoudens met laag inkomen

Huishoudens met een laag inkomen kunnen in Oss een eenmalige energietoeslag van €800 krijgen in 2022. Met dit extra geld kunnen zij een deel van de energiekosten betalen. Toeslag aanvragen

Lees Meer…
Stap voor stap richting bouw van Walkwartier

Stap voor stap richting bouw van Walkwartier

De bezwaartermijn voor het Walkwartier is afgelopen. Er zijn al werkzaamheden verricht voor het bouwrijp maken van het terrein. De komende weken worden staal en de CSM-wand aangevoerd richting bouwplaats.

Lees Meer…
Alleenstaande woningkoper ruim €32.000 eigen geld nodig in Noord-Brabant

Alleenstaande woningkoper ruim €32.000 eigen geld nodig in Noord-Brabant

Alleenstaande starter met een modaal inkomen? In de provincie Noord-Brabant heb je dan gemiddeld €32.664 eigen inleg nodig om je eerste huis te kunnen kopen van 60 m². In Den

Lees Meer…
7 april: Duurzaam Wonen Spreekuur

7 april: Duurzaam Wonen Spreekuur

Lage energiekosten en stroom besparen willen we allemaal. Maar hoe doe je dat? Wat is mogelijk met jouw woning? Wat kun je nu doen met het oog op de toekomst?

Lees Meer…