Kapelaan Nausstraat binnenkort in verkoop

Het terrein rondom de voormalige Osse praktijkschool van De Singel wordt opnieuw ontwikkeld door Van Wanrooij bouw en ontwikkeling. In project Kapelaan Nausstraat worden rondom een centraal gelegen groenzone 3 blokjes met in totaal 21 woningen gerealiseerd. Hiervan zijn 11 woningen bestemd als koopwoningen en 10 ‘rug-aan-rug’ woningen als sociale huurwoningen.

De koopwoningen bestaan uit 5 tussenwoningen en 6 hoekwoningen, verdeeld over drie woonblokken. De artist impressies zijn gereed en nu te bekijken op de website!

Blijf op de hoogte
Schrijf je op de projectwebsite in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen zoals het woningaanbod, de datum start voorinschrijving, de indicatieve prijzen, de definitieve inschrijving en de definitieve verkoopprijzen.

Online inschrijven
Hoe werkt het online inschrijven? Wat dien je bij de hand te houden? Je wilt je inschrijving natuurlijk zo compleet mogelijk indienen. In dit artikel zetten we alles nog een keer op een rij en helpen we je om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de online inschrijving. Het verschil tussen de voorinschrijving en definitieve inschrijving wordt hier ook duidelijk omschreven.