Gratis advies op maat over leren en werken bij loket in bibliotheek Oss

Toe aan ander werk? Geïnteresseerd in een opleiding? Op zoek naar een (leerling)werknemer? Het Leerwerkloket geeft gratis en persoonlijk advies op maat over leren en werken. Het loket is open op maandagen van 13.00 tot 15.30 uur in het Taalhuis in de Bibliotheek Oss. Op maandag 13 januari werd het Leerwerkloket Noordoost-Brabant officieel geopend.

Leven lang ontwikkelen
Een leven lang ontwikkelen, is nodig om een baan te vinden en te houden. Leren en Werken helpt inwoners graag, zodat iedereen kan blijven meedoen in de maatschappij. Leren en Werken is een samenwerking tussen onderwijs, overheid en ondernemers. Bij het leerwerkloket kan iedereen terecht: werkzoekenden (met of zonder uitkering), studenten en scholieren, maar ook werknemers en werkgevers. De wekelijkse komst van Leren en Werken sluit nauw aan bij de activiteiten van het Taalhuis. Het Taalhuis is een plek in de Bibliotheek Oss waar iedereen vragen kan stellen over taal en andere basisvaardigheden.

Op de foto staan van links naar rechts: Beatrijs Wijnberg (UWV), Dennis Alexander (UWV), Kees van Geffen (gemeente Oss), Hans Richters (Leren en Werken), Germa van Hal (Bibliotheek), Wilma van Antwerpen (Leren en Werken).

www.lerenenwerken.nl