Glasvezelpunt opent winkel in Oss

Op zaterdag 24 augustus 2019 wordt op feestelijke wijze het Glasvezelpunt op de Heuvel 6 in Oss geopend. In deze winkel kunnen alle Ossenaren terecht voor allerlei informatie over glasvezel. Zo kan men advies over de diensten krijgen van deskundigen, en kan men zien wat er allemaal mogelijk is met glasvezel. De winkel wordt speciaal geopend om iedereen in Oss een plek te geven om vragen te stellen over glasvezel.

Sinds enige weken wordt er al veel glasvezelrumoer gemaakt in Oss. Het is de intentie van netwerkbouwer e-fiber om bij voldoende aanmeldingen heel Oss te voorzien van een supersnel glasvezelnetwerk. Het is dus belangrijk dat een groot deel van de inwoners van Oss zich inschrijft voor een abonnement. Alleen dán wordt het glasvezelnetwerk aangelegd.

De winkel is speciaal opgezet om op maat advies te krijgen over de te kiezen provider en het pakket dat het beste bij de persoonlijke situatie past. Er kan dan ook direct een abonnement worden afgesloten bij één van de deelnemende glasvezelproviders. De winkel zal tot 1 november op woensdag tot en met zaterdag geopend zijn.

Bij de opening op 24 augustus, vanaf 11 uur, kunnen bezoekers op ludieke wijze ontdekken hoe zij eruit zien als ze glasvezel nemen.

Openingstijden: Woensdag t/m zaterdag (wo/vr: 11:00-18:00, do: 11:00-21:00, za: 9:30-17:00). Meer informatie is beschikbaar op www.glasvezelpunt.nl en op de websites van de providers.