Buurtactie Energiezuinig Wonen in de Ruwaard – komt u ook naar de online informatieavond 29 juni?

De gemeente Oss organiseert samen met het Regionaal Energieloket de buurtactie ‘Energiezuinig Wonen in de Ruwaard’. Met deze actie wil de gemeente energiebesparing onder de aandacht brengen en stimuleren. De afgelopen maand zijn er voor tien woningen in de Ruwaard energie adviesrapporten opgesteld door de adviseurs Ahmet, Roeland, Stijn en Remy. De rapporten zijn zo opgesteld dat ze te gebruiken zijn voor woningen van hetzelfde type en uit dezelfde bouwperiode.

U bent uitgenodigd voor de online informatieavond!
Op 29 juni van 19.30 tot 21.00 uur is er een online informatieavond voor alle woningeigenaren in de Ruwaard. Tijdens deze avond worden de energie adviesrapporten besproken met de buurt. We leggen u graag uit wat er in de rapporten staat en u kunt hierover vragen stellen in de chat. Al deze rapporten zijn na de bijeenkomst gratis te downloaden.

  1. Ga naar: regionaalenergieloket.nl/acties en vul uw postcode in;
  2. Klik op de knop ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen in de Ruwaard’ en daarna op de knop ‘Aanmelden online informatieavond’ en laat uw gegevens achter.

Snel aanmelden?
Scan de QR-code met de camera van uw mobiele telefoon. Open de camera van uw telefoon en richt deze op de figuur hiernaast. U wordt direct naar de actiepagina geleid.