BrabantWonen ontwikkelt 30 huurappartementen: De Banier

BrabantWonen ontwikkelt 30 huurappartementen in de nieuwe Kastelen- en Burchtenbuurt (aan de Oijense Zij), genaamd De Banier. Met de fiets kun je in 5 minuten naar het centrum van Oss, met alle voorzieningen binnen handbereik. Vanuit huis kun je ook lekker wandelen door de polder of naar het Ossermeer.

Comfortabel wonen
De Banier krijgt 30 appartementen met balkon. Het gebouw bestaat uit 4 woonlagen. Via een centrale entree kom je bij de lift. Alle appartementen hebben een woonkamer met balkon, een open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een toilet. Een glazen pui zorgt voor veel daglicht in huis. De appartementen hebben een individuele berging op de begane grond. Voor het gebouw ligt een openbare parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid.

Energiezuinig wonen
De appartementen leveren zelf schone energie via zonnepanelen en een warmtepomp. Daardoor is er geen gasaansluiting nodig, alle appartementen in huis werken op elektriciteit. Door de goede isolatie gaat er weinig warmte verloren. Dat is goed voor het milieu én goed voor je portemonnee.

Planning
De plannen zijn nog in voorbereiding. Naar verwachting start de bouw medio 2021. Ruim een jaar later zijn de appartementen dan klaar. Blijf op de hoogte via de website.

Huurprijzen
De woningen zijn sociale huurwoningen. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Wanneer kom ik in aanmerking?
De woningen zijn geschikt voor alleenstaanden, kleine gezinnen en koppels. Zowel starters als doorstromers kunnen hier terecht. Er gelden geen leeftijdsgrenzen. Om te reageren op een woning moet je ingeschreven staan bij WoonService Regionaal.