Bouwkavels Heilig Kempke Lith in verkoop

Jouw ideale huis naar eigen ontwerp (laten) bouwen? Deze kans kan werkelijkheid worden binnen Heilig Kempke, aan de Bellefleur in Lith. De verkoop is gestart en gaat middels inschrijven en toewijzing.

De 11 royale kavels variëren van 681 m² tot maar liefst 1.024 m². De kavels bieden een scala aan mogelijkheden om het huis van je dromen te bouwen. De combinatie van de landelijke ligging, de goede bereikbaarheid en de voorzieningen maakt Lith tot de ideale plek om te wonen.

Je kunt je interesse kenbaar maken via het inschrijfformulier en dient uiterlijk 14 juli 2021 om 9.00 uur in het bezit van de makelaar te zijn.

Na de inschrijftermijn worden alle kavels toegewezen in overleg met de makelaar. Deze toewijzing vindt zoveel mogelijk plaats op basis van de voorkeuren van een kandidaat voor een of meerdere kavels. We proberen aan zoveel mogelijk kandidaten hun hoogste voorkeurskavel toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de kavels. Zijn er meerdere kandidaten met eenzelfde voorkeur dan vindt de toewijzing plaats aan de meest concrete kandidaten.

Meer weten? Bekijk de site www.ruimtevoorruimte.com/bouwgrond-project/lith