Verkoop Walkwartier in voorbereiding!

Nadat eind januari door de gemeenteraad het bestemmingsplan voor project WalKwartier in Oss is vastgesteld, is met de voorbereidingen voor de verkoop van de koopappartementen gestart! Er wordt door alle betrokkenen hard naar start verkoop toegewerkt en we verwachten hier eind april/begin mei mee te kunnen starten. De verkoop zal via Van der Krabben makelaardij plaatsvinden.

Binnenkort volgt dan ook meer informatie, waarmee het bouwplan voor je steeds concreter wordt, zoals plattegronden, sfeerimpressies, exterieur- en interieurimpressies, afwerkingsniveaus, prijsindicaties, indeling- en afwerkingsopties als ook de concrete datum start verkoop met de inschrijvingsperiode en -procedure. Bekijk alvast de eerste nieuwe artist impressie op de website. Binnenkort volgen meer nieuwe beelden.

Meer dan alleen wonen
In project WalKwartier doe je meer dan alleen wonen. Het is een plek van genieten, samenkomen, elkaar ontmoeten. Gemeente Oss heeft op 16 maart jl., ‘s-avonds na het overleg met omwonenden en de ondernemers uit het centrum, een splinternieuwe gebiedswebsite voor project WalKwartier online gezet. Hierop vind je nadere informatie over plan WalKwartier en haar directe omgeving en de verschillende programma’s zoals wonen, winkelen, horeca en cultuur. Maar ook een tijdlijn die de komende periode wordt bijgehouden en aangevuld.
Daarnaast wordt in diverse verhalen met o.a. de architect, de stadshistoricus en andere deskundigen ingezoomd op de details. Ook bouwlieden, archeologen, omwonenden en toekomstige bewoners komen aan het woord. Zo kom je steeds meer te weten over wat dit project uniek maakt. En dat is een heleboel. Zoveel, dat het wel in delen moet. De eerste verhalen en nieuwsberichten staan online op www.walkwartier.nl.

Warenhuis
Ben je nieuwsgierig naar de plannen voor het Warenhuis, het culturele hart van project WalKwartier? Ga dan naar www.hetwarenhuisoss.nl