Van Wanrooij ook van start in Oijense Zij Noord

Aan de noordzijde van Oss, ten westen van Sportpark Rusheuvel aan de Oijenseweg en de Spitsbergerweg is een bijzondere nieuwbouwwijk in ontwikkeling. Op deze locatie worden ca. 200 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De nieuwbouwwijk is een samenwerking van Van Wanrooij met Muller Bouw / Bouwbedrijf Wagemakers. Gemeente Oss verkoopt bouwkavels voor zelfbouw, de eerste kavels zijn allemaal in optie.

Muller Bouw / Bouwbedrijf Wagemakers
Er is veel interesse in nieuwbouwproject Oijense Zij Noord, dankzij de diversiteit aan woningen en de prachtige ligging aan de noordrand van Oss. De eerste huizen (6 tweekappers, 10 levensloop-bestendige patiowoningen en 27 eengezinswoningen) die Muller Bouw / Bouwbedrijf Wagemakers in verkoop bracht loopt erg goed. Bijna alle 43 woningen zijn al verkocht. Bekijk het laatste aanbod op oijensezijnoord.com

Van Wanrooij 
Naar verwachting zal Van Wanrooij in totaal 80 koopwoningen 18 vrije sector huurwoningen realiseren. De verkoop van de eerste 44 gevarieerde woningen start eind maart/begin april 2021.
Blijf op de hoogte via de website. Zodra meer details bekend worden, zoals woningtypen, start verkoop of prijzen, melden wij dit op de website.