Start verhuur Piekenhoef Berghem

Van 2 tot en met 8 maart kunnen woningzoekenden reageren op de nieuwe huurwoningen in de Piekenhoef in Berghem. BrabantWonen bouwt hier 29 energiezuinige woningen volgens de principes van NOM (Nul-op-de-Meter). De woningen worden halverwege 2020 opgeleverd.

De Piekenhoef is een groene en ruim opgezette wijk in Berghem. Je hebt alle voorzieningen binnen handbereik en natuurgebied Herperduin ligt op loopafstand. De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap kom je op de bergzolder.

Daarnaast zijn de woningen zeer energiezuinig. Dat is goed voor je portemonnee en het milieu! Ze zijn goed geïsoleerd en op het dak liggen zonnepanelen waarmee je je eigen energie opwekt. De woningen hebben geen gasaansluiting. Alles gebeurt elektrisch, zoals koken, verwarming van het huis en het verwarmen van het water.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en de brochure met plattegronden van de woning op www.brabantwonen.nl/piekenhoef.

Geïnteresseerd? Zorg dan dat je ingeschreven staat bij WoonServiceRegionaal. BrabantWonen biedt de woningen vanaf 2 maart aan op de website van WoonServiceRegionaal. Vervolgens wijst corporatie de woningen vanaf 9 maart toe. Dat doen ze op basis van inschrijftijd, hoe langer je staat ingeschreven, hoe groter de kans op een woning.