Online talkshow 7 juli: De toekomst van het stedelijk gebied van Oss-Berghem

Waar en voor wie bouwen we woningen in Oss-Berghem? En waar werken we in de toekomst? Hoe houden we Oss-Berghem bereikbaar? Willen we meer ruimte voor de (E)fiets? Een gezonde stad, wat betekent dat voor Oss en Berghem? Willen we meer natuur en groen in de wijk, en hoe? Kan ook het stedelijke gebied bijdragen aan energieopwekking? Hoe belangrijk zijn voorzieningen, in het centrum en de wijken? Hoe ziet het stedelijke gebied Oss-Berghem eruit rond pakweg 2035 en wat willen en moeten we daarvoor doen? Praat mee over de toekomst van het stedelijk gebied van Oss-Berghem tijdens een online talkshow op woensdagavond 7 juli.

Het stedelijk gebied van Oss en Berghem heeft veel kwaliteiten: herkenbare wijken met veel groen in de directe woonomgeving, actieve ondernemers in grote en kleine bedrijven, een breed aanbod van voorzieningen op het gebied van winkels, horeca, sport, cultuur, onderwijs, zorg. Het stedelijk gebied vervult daarbij ook de centrumfunctie voor de inwoners uit het buitengebied en de landelijke kernen van de gemeente Oss. Denk bijvoorbeeld aan de bouw van het Walkwartier in het stadshart, de stations en de werkgelegenheid op de bedrijventerreinen.

Wat vind jij belangrijk?
De gemeente Oss is benieuwd wat voor jou belangrijk is. Welke waarden het er meeste toe doen en welke ambities we samen zouden kunnen realiseren. We hebben een groep inwoners al bevraagd maar misschien heb jij nog andere ideeën? Laat ons weten wat je denkt, vul een van de enquêtes in op www.oss.nl/stedelijkevisie.

Praat ook mee!
De antwoorden en inzichten gebruiken we tijdens een online talkshow, die op woensdagavond 7 juli om 19.00 uur te zien is. Tijdens deze digitale bijeenkomst reageren betrokkenen op ideeën die opgehaald zijn. Neem deel aan de online talkshow door een mailtje te sturen naar stedelijkevisie@oss.nl voor de link.