Nieuwe zelfbouwkavels 2e fase Oijense Zij Noord nu in verkoop

Vanaf vandaag 12.00 uur tot en met 21 juni 2021 12.00 uur* zijn de zelfbouwkavels in de 2e fase van de Oijense Zij Noord in Oss in verkoop. De gemeente Oss verkoopt in totaal 28 zelfbouwkavels. De oppervlakte varieert tussen de 406 m² tot 535 m². Met prijzen vanaf € 194.047,- tot € 249.229,- inclusief 21% BTW.

Geïnteresseerd?
Alle informatie over deze kavels is te vinden op de speciale webpagina. Op deze pagina kun je ook meteen inschrijven en kavelvoorkeuren doorgeven.

De Zelfbouwcoach helpt
Als je eenmaal hebt besloten dat zelf bouwen bij jou past, dan loop je misschien nog tegen een aantal obstakels aan. Om je op weg te helpen heeft de gemeente Oss zelfbouwcoaches, Maria Schuurmans en Karin Schoppema. De service van de zelfbouwcoach is gratis voor mensen die een kavel van de gemeente kopen of al hebben gekocht.

Gunstig kopen met gemeentelijke erfpacht
De kavels zijn ook in erfpacht af te nemen. Dit is een gemeentelijke regeling die in veel gevallen voordeel kan opleveren. Op deze pagina lees je hier meer over. Heb je daarover daarna nog vragen? Neem dan contact op met de zelfbouwcoach van de gemeente Oss.

* Formulieren die na de sluitingstermijn binnenkomen worden niet meer in behandeling genomen.