Nieuwe bungalows en starterswoningen 

Op woensdag 18 december van 13.30 uur gaan de eerste gasloze woningen van de Piekenhoef in verkoop. Het gaat om vernieuwde types rij- en hoekwoningen en patiobungalows. Mooi gelegen aan de rand van Berghem en natuurgebied Herperduin. Meer weten? Loop op 18 december vanaf 13.30 uur binnen bij één van de verkopende makelaars Van der Krabben makelaardij aan de Kruisstraat 21 of Van den Heuvel makelaars aan de Oostwal 241, allebei in het centrum van Oss. Daar liggen brochures en prijslijsten voor u klaar. Liever  een digitale variant van de brochures? Deze zijn vanaf 18 december om 13.30 uur via deze site te downloaden.

Goudberk: geschakelde en vrijstaande bungalows
De Goudberk bungalows hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. De lichte woonkamer heeft een open keuken. Met twee slaapkamers, een complete badkamer, een aparte technische ruimte en royale berging biedt deze woning heerlijk veel leefruimte. Prijs vanaf € 339.000,- v.o.n.

Honingboom: mooie hoek- en tussenwoningen
De moderne woningen van het type Honingboom bestaan uit twee woonlagen en bieden volop ruimte. Ze staan allemaal op grote percelen en een aantal woningen heeft een aanpandige garage met een parkeerplaats op eigen terrein. De overige woningen hebben een praktische berging in de achtertuin. Prijs vanaf € 234.000,- v.o.n.

   

Meer informatie over de wijk op www.wonenindepiekenhoef.nl