Nieuwbouwproject Oijense Zij Noord in Oss

UDATE mei 2024: alle kavels zijn verkocht.

Aan de noordzijde van Oss, ten westen van Sportpark Rusheuvel aan de Oijenseweg en de Spitsbergerweg is een bijzondere nieuwbouwwijk in ontwikkeling. Op deze locatie worden in totaal 220 woningen gebouwd.

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling, Muller Bouw en Bouwbedijf Wagemakers realiseren hier samen 150 tot 170 nieuwbouwwoningen. Er komt een mix van woningtypen: rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen, levensloopbestendige patio’s en 30 sociale huurappartementen.

Start verkoop
Op dit moment ontwikkelt de gemeente met betrokken partijen de locatie. Het nieuwbouwproject ‘Oijense Zij Noord’ van bouwcombinatie Muller Bouw en Bouwbedijf Wagemakers gaat als eerste in verkoop. Maandag 30 november start de verkoop van de eerste woningen: 10 bungalows, 27 rij- en hoekwoningen en 6 tweekappers.

Vanaf die dag is de brochure beschikbaar bij Van den Heuvel makelaars of Van der Krabben makelaardij en worden de prijzen bekend gemaakt. De verkoop gaat middels inschrijving en toewijzing. Bekijk de website www.oijensezijnoord.com of volg het project via de Facebook– of Instagrampagina.

Het project van Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling zal begin volgend jaar volgen.

Liever zelf bouwen?
De gemeente Oss verkoopt 50 bouwkavels voor zelfbouw. De verkoop van de eerste 15 zelfbouwkavels start ook maandag 30 november. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de mogelijkheden voor zelfbouwen en van de ontwikkelingen via de speciale pagina op de website, Facebook– en Twitter pagina van Wonen in Oss.