Koop nu een regenton met korting

Steeds vaker hebben we te maken met enorme hoosbuien, hitte of een lange periode van droogte. Heftige buien veroorzaken vaak overlast: straten of kelders kunnen bijvoorbeeld onder water lopen. Maar je kunt ook zelf helpen om overlast te voorkomen. Hoe dan? Door mee te doen aan de regentonactie van 1 tot en met 31 oktober 2020.

Plaats een regenton
Als iedereen regenwater opvangt in een regenton, dan creëer je in eigen tuin wateropslag. Dit bespaart kostbaar drinkwater omdat plant en dier kunnen drinken van gezond en gratis hemelwater! Bovendien komt het water dat je opvangt niet in het riool terecht en hoeft dus niet meer gezuiverd te worden. Bedenk ook dat met minder tegels en meer groen in de tuin, het regenwater veel makkelijker in de grond kan zakken. Bovendien zorgt een groene omgeving voor meer koelte tijdens warme dagen en voor een leefomgeving voor vlinders, bijen en vogels.

Koop een ton met korting
Lever de kortingsbon in bij één van de winkels en krijg €20 korting op een regenton naar keuze. Per winkel kan het assortiment anders zijn. De winkeliers doen daar zelf nog eens €10 korting bovenop. Die korting geldt voor aanverwante artikelen zoals aansluitmateriaal of op de ton zelf. In de winkel staat aangegeven op welke artikelen de €10 korting van toepassing is. Dit kan bij elke deelnemende winkel anders zijn. In totaal kunt u dus €30 euro korting krijgen. De actie loopt van 1 t/m 31 oktober 2020.

Samen zetten we ons in voor meer groen in de buurt!
Operatie Steenbreek organiseert deze regentonactie samen met de gemeente Bernheze, Boekel, Landerd, Meierijstad, Oss en Uden. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door Waterschap Aa en Maas en de winkeliers. Hieronder staat de kortingsbon voor de regentonactie: