Feestelijk welkom voor 3FM wandelteams in Geffen en op De Wal

In de week voor kerst trekken er wandelteams met 3FM-dj’s te voet dwars door Nederland om geld in te zamelen voor Serious Request: slachtoffers van mensenhandel. En… de wandelteams komen op vrijdag 20 december door de gemeente Oss. Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans is vanaf 16.30 uur aanwezig op het Winter Event Geffen. Ze heet de 3FM-dj’s en wandelaars officieel welkom in de gemeente Oss. Wethouder Frank den Brok ontvangt het wandelteam om 20.00 uur op parkeerterrein De Wal. Daarna volgt een prachtig programma met muziek. Dit is live te volgen op televisie.

Prachtige route door Oss
Moedig jij ook de wandelteams aan op 20 december? Kom je kijken en zwaaien langs de mooie route door Oss? De route van dj Frank en Eva begint om 14.00 uur in ’s-Hertogenbosch. Ze lopen met 100 wandelaars langs Winter Event Geffen, het Vlinderboek, de rotonde met kromgebogen Zwaard, naar het chequepoint op De Wal. Wethouder Kees van Geffen loopt vanaf 20.00 uur mee met het nieuwe wandelteam met dj Sander en Herman. Ze lopen via Winterland Oss naar de herinneringsboom van Mama’s met een Missie, het kerstfeest in Berghem en de bewegende kerststal in Koolwijk. Via Herpen verlaten ze de gemeente Oss weer. Samen met Petra van Dorst gaat Kees van Geffen unieke (kerst)kaarten in willekeurige brievenbussen stoppen bij huizen waar ze langs lopen. Inwoners kunnen deze kaarten sponsoren voor Serious Request.

Parkeerterrein de Wal gesloten op 20 december
De Wal is een ‘chequepoint’ waarbij het wandelteam de collectebus overdraagt aan het volgende team. Alle Ossenaren kunnen hier hun opgehaalde geld inleveren, maar ook nog geld geven. Op 20 december is het parkeerterrein De Wal dan ook de hele dag gesloten. Voor de wandelroute worden verder geen wegen afgesloten. Bij bepaalde kruisingen zijn ter plekke verkeersregelaars aanwezig.

Kom in actie! Kijk op www.datisoss.nl.