Enquête over woonwensen Dorpsvelden Macharen

Hoe komt de nieuwe woonwijk in Macharen eruit te zien? Reuvers van Hout Projectontwikkeling B.V. is in samenwerking met de werkgroep ‘Macharen Bouwt’ en de gemeente Oss in gesprek over het project ‘Dorpsvelden’ op de voormalige voetbalvelden in het dorp. Er is een schetsonderwerp, maar de initiatiefnemers willen nu door middel van een enquête de wensen van de Macharenaren in kaart brengen.

“De buurt wordt er niet een zoals velen, deze krijgt een herkenbare signatuur, mede door de kleinschalige erven en boomgaarden. Er worden woningen met veel variatie in uitstraling gemaakt, maar binnen een heldere buurtopzet. In het plan is veel aandacht voor een groene uitstraling, voor ecologie en plekken om te spelen en te ontmoeten. De gebouwen zijn op eigentijdse wijze geïnspireerd op de schuren en boerderijen”, aldus Reuvers van Hout Projectontwikkeling B.V.

Vul de enquête in
In de enquête wordt het schetsontwerp getoond waarop je kunt reageren. In de enquête kun je je voorkeuren en wensen van wonen en de woonomgeving aangeven, zodat deze ontvangen nemen zoveel mogelijk verwerkt worden in de verdere planvorming. De enquête is geopend vanaf zaterdag 9 oktober tot vrijdag 22 oktober 2021. Het invullen van de enquête kost slechts enkele minuten tijd en kan via www.dorpsvelden.nl/Nieuws/item/Enqu_te_woonwensen_Dorpsvelden_Macharen