Donderdag 8 april webinar Zon op je Dak!

Heb je een eigen woning en wil je zonnepanelen? Maar vind je de aankoop daarvan lastig? Heb je geen tijd om je hierin te verdiepen? Dan is Zon op je dak de oplossing. Wil je meer hierover weten? Rob Massuger van Zon op je Dak vertelt jou graag hierover tijdens een webinar. Dat is op donderdag 8 april om 19.30 uur. Je kunt je aanmelden via www.zonopjedak.nu/webinar.

Programma webinar
Spreker tijdens de webinar is de heer Rob Massuger. Hij is Business Innovator bij KiesZon. U kunt hem ook vragen stellen. Het programma ziet er als volgt uit:
• Korte introductie Zon op je Dak
• Wat leveren zonnepanelen op, wat is de terugverdientijd, hoe is de constructie van de lening, hoe kun je je aanmelden en wat is de ervaring van een deelnemer
• Gelegenheid om vragen te stellen

Project van gemeente Oss
Zon op je dak is een project van gemeente Oss. Het biedt een volledig pakket: van offerteaanvraag tot aan het installeren en 15 jaar onderhoud van de zonnepanelen. Inclusief verzorging van de BTW teruggave, een opbrengstgarantie én een financiële regeling met een gunstig rentepercentage. Kortom, zonder zorgen energie uit de zon op je dak!

Gunstige financiële regeling
Je krijgt persoonlijk advies op afstand én aan huis. Bijna alles wordt voor je geregeld, technische kennis en eigen geld is niet nodig. Je bespaart direct op je energiekosten en de lening heeft een lage rente van 0,5%. De installatie, 15 jaar garantie, monitoring en service en onderhoud zijn inbegrepen. Er zijn twee voorwaarden voor deelname. Je bent inwoner van gemeente Oss en jouw dak is geschikt voor zonnepanelen.

In sommige woonsituaties is een vergunning verplicht. Bijvoorbeeld als je in een monument, karakteristieke woning of in een beschermd stadsgezicht woont.

Meld je aan!
Weet je al dat je zonnepanelen wilt op je dak? Vul dan je postcode en huisnummer in op www.zonopjedak.nu. Daarna kijkt Zon op je Dak of jouw dak geschikt is en geven we advies over het aantal zonnepanelen voor jouw dak. Je ontvangt een aanbod op maat.