Doe mee aan het onderzoek Energie Besparen Oss

In Oss doen inwoners, ondernemers en de gemeente al veel op het gebied van energiebesparing. Waarom? Om te zorgen dat we zuiniger op onze aarde zijn zodat wij en de generaties na ons goed kunnen leven. Net als de rest van Nederland hebben wij als gemeente Oss de opdracht gekregen om in 2030 fors aan energie te hebben bespaard. Het begint met het besparen op ons energieverbruik. Want wat we besparen, hoeven we niet op te wekken.

Jouw mening is belangrijk!
We moeten consequent ruim 1% per jaar besparen. Dat lijkt niet veel. Maar de praktijk leert anders. Want het is een netto besparing. We gebruiken steeds meer elektriciteit voor bijvoorbeeld verwarming, airco’s, mobieltjes, auto’s e.a. We horen graag hoe jij over die besparingsopgave denkt. Neem je zelf al maatregelen om energie te besparen? Of wil je dit in de toekomst gaan doen? En aan wat voor soort maatregelen denk je dan? Misschien wil je hulp om energie te besparen? De gemeente onderzoekt dit om een beter beeld krijgen.

Oss Schakelt Door
Uit onderzoek van vorig jaar hebben we al veel informatie opgehaald. Met dit vervolgonderzoek kijkt de gemeente waar we nu staan, wat er is veranderd en wat kan beter. Doe daarom mee door de vragenlijst in te vullen. Deze staat op www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek.

Maak kans op een mooie prijs!
Als je meedoet, maak je kans op een mooie prijs. Onder alle deelnemers verloot de gemeente een pakket met streekproducten.

Start het onderzoek
Onderzoek- & adviesbureau Moventem, die dit onderzoek voor de gemeente Oss uitvoert, verwerkt de gegevens anoniem. De antwoorden blijven dus vertrouwelijk en worden niet met derden gedeeld.

Ga naar www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek en start het onderzoek door op de link naar de vragenlijst te klikken. Invullen duurt ongeveer 15 minuten en kunt u tot 14 maart 2021 doen.