Digitale bijeenkomst 23 maart ontwikkeling Raadhuislaan Noord Oss

Het voormalige belastingkantoor aan de Raadhuislaan in Oss en parkeerterrein de Maasvallei krijgen een nieuwe invulling. Daarvoor is een prijsvraag voor ontwikkelaars uitgeschreven. Direct omwonenden en ondernemers zijn ook gevraagd input te leveren. Inwoners van de gemeente Oss kunnen tijdens een digitale bijeenkomst op 23 maart meer informatie krijgen over de plannen. Ook kunnen de inwoners vragen stellen en input leveren. De online bijeenkomst kunt u vanaf 19.30 uur volgen via www.oss.nl/raadhuislaannoord.

Digitale bijeenkomst 23 maart
Het plan bestaat uit twee delen. De levendige Raadhuislaan aan de ene kant en de rust in het groen van de Maasvallei. De Raadhuislaan moet een aantrekkelijk en toekomstgericht werk-, woon- en leefgebied worden. Tijdens de bijeenkomst vertelt de gemeente Oss meer over het plan voor de Raadhuislaan Noord. Daarnaast kun je vragen te stellen aan de projectleiders. Op www.oss.l/raadhuislaannoord kun je nu al meer achtergrondinformatie vinden.

Na 23 maart kun je via een interactieve enquête uw mening en input geven op de plannen. Als alles volgens planning verloopt, dan neemt de gemeenteraad in juni 2021 een besluit over de aanpak.