De familie Govers gaat in Voorburcht Ussen wonen

Paul en Henriëtte Govers (beiden 61) woonden eigenlijk op een perfecte plek aan de Purperbeer in Ussen. Toch besloten ze te gaan voor de bungalow in het kleinschalige nieuwbouwplan de Voorburcht. Henriëtte legt uit: “De bungalow staat op een steenworp afstand van ons huidige huis. Dus we hoeven het park en de gezelligheid van de wijk niet te missen. En voor als het straks misschien nodig wordt, hebben we nu al alles gelijkvloers.”

Geweldige plek
Het mooiste aan de locatie waar hun nieuwe bungalow gebouwd wordt, vindt de familie het groen. “Er is een enorm park midden in de wijk. Dat vind je bijna in geen enkele wijk”, zegt mevrouw Govers. “Bovendien fiets je zo overal heen. Naar winkelcentrum Ussen is om de hoek voor de dagelijkse boodschappen maar je bent ook zo in het centrum voor een terrasje”. Op een mooie dag, gaat de familie Govers ook graag te voet naar het centrum van Oss.

De natuur in
Paul en Henriëtte werken nog allebei. Maar in hun vrije tijd houden ze ervan om er lekker op uit te gaan met de fiets. “Ook daarvoor wonen we helemaal goed. Want ze fietsen vanaf de Voorbucht zo de natuur van de polder of de Herperduin in. “We fietsen dan bijvoorbeeld langs de Maas. In ieder dorp pakken we dan een terrasje tot we in Ravenstein zijn”, legt Henriëtte uit.

Veel ruimte
Kort geleden zijn Paul en Henriëtte nog in hun nieuwe huis wezen kijken. Samen met hun makelaar Joris Welten hebben ze de vorderingen van de bouw bekeken. “Nu de binnenmuren er allemaal staan, zie je goed hoe ruim de kamers zijn”. Beiden vinden het een mooi bijkomend voordeel dat hun nieuwe huis zo energiezuinig is. “Dat wordt steeds duurder en we geven ons geld liever aan iets leukers uit!”.

Meer weten
Als alles volgens planning blijft verlopen, dan krijgt de familie Govers eind mei de sleutel van hun bungalow. Ook interesse in een van de ruime, energiezuinige bungalows op deze mooie locatie? Er zijn nog 3 woningen te koop. Informeer vrijblijvend bij Van der Krabben makelaardij of kijk op www.wonenaandevoorburcht.nl