6 mei: voorinschrijven Walkwartier

Donderdag 6 mei om 09:00 uur start de voorinschrijving van de koopappartementen in project WalKwartier in Oss! Je kunt bij de voorinschrijving een account aanmaken en je voorkeuren doorgeven op basis van indicatieve prijzen per type. Deze indicatieve vanaf prijzen worden binnenkort bekend. Voorinschrijven* is mogelijk vanaf donderdag 6 mei 09:00 uur tot uiterlijk maandag 17 mei 17:00 uur.

* let op: een voorinschrijving is nog geen definitieve inschrijving voor een appartement in dit project. Door je bij de voorinschrijving al aan te melden en je voorkeuren op te geven krijg je voorrang tijdens de toewijzing. Hierdoor maak je meer kans om je droomappartement te bemachtigen! Zodra de definitieve verkoopprijzen bekend zijn en de verkoop start, kun je de inschrijving compleet maken met o.a. een financiële scan.

Financiële scan: wat is dat?
Graag attenderen we je ook alvast op een de financiële scan, zodat je die bij de definitieve inschrijving kunt uploaden. Wanneer je namelijk een brief van jouw bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker meestuurt met je definitieve inschrijving geef je ons meer zekerheid. Daarom geven wij jou een streepje voor op andere inschrijvers die geen financiële scan hebben ingezonden. Bovendien weet je zo ook of het appartement binnen je budget past.

Woningaanbod
Het woningaanbod is zeer divers: appartementen in verschillende groottes, met 1 of meerdere buitenruimtes en met 2, 3 of 4 kamers. Bekijk het woningaanbod op de website. Hier vind je alle types, de woonplattegronden en het overzicht per verdieping. De indicatieve verkoopprijzen per type worden volgende week vastgesteld en gecommuniceerd via de website.