11 maart: allerlaatste reeks nieuwe woningen in de Piekenhoef in verkoop!

Op woensdag 11 maart gaat een nieuwe reeks nieuwbouwwoningen van de Piekenhoef in verkoop. Het gaat om populaire types uit de laatste fase namelijk twee hoek- en één tussenwoningen Hazelaar en veertien tweekappers Meidoorn. Met deze laatste bouwfase is de populaire buurt in de gemeente Oss, gelegen aan de rand van Berghem en natuurgebied Herperduin helemaal af. Nieuwsgierig? Kijk op www.wonenindepiekenhoef.nl of stel je vragen aan de makelaars van Van der Krabben makelaardij en Van den Heuvel makelaars.

Duurzaam wonen
In deze laatste nieuwbouwfase komen tweekappers vanaf 326.000,- v.o.n. en hoek- en tussenwoningen vanaf 246.000,- v.o.n. Aantrekkelijke en comfortabele woningen die door de toepassing van verschillende materialen en gevelstenen allemaal net anders zijn. Samen zorgen ze voor het bijzondere en gevarieerde straatbeeld dat de wijk zo typeert.  Bovendien zijn alle woningen erg onderhoudsvriendelijk en hebben ze standaard zonnepanelen, waardoor ze energiezuinig zijn. Deze reeks woningen heeft nog wel een gasaansluiting. Naast de nieuwe woningen zijn er per direct ook enkele gasloze hoek- en tussenwoningen type Honingboom beschikbaar vanaf 234.000,- v.o.n.

Veel ruimte
De wijk is ruim en groen opgezet met een centraal bospark, twee buurtparken en veel speelterreintjes. En wie dan nog niet genoeg groen heeft gezien, staat zo in Herperduin – onderdeel van natuurgebied de Maashorst. In de wijk is een brede school met onder andere kinderdagopvang en peuterspeelzaal, een fitnesscentrum en dierenarts. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt te vinden en het gezellige centrum van Oss bevind zich op een klein kwartiertje fietsen afstand. De Piekenhoef ligt gunstig aan uitvalswegen A50 en A59 waardoor je in een half uurtje in ’s-Hertogenbosch of Eindhoven staat. Bovendien is dit de allerlaatste nieuwbouwfase, de wijk is dus al helemaal af!

Meer weten?
Kom vanaf woensdag 11 maart langs bij Van den Heuvel makelaars aan de Oostwal 241 in Oss of Van der Krabben makelaardij in de Kruisstraat 21 in Oss en ontdek de nieuwe woningen! Er liggen brochures met prijslijst, plattegronden en meer informatie over de maatwerkmogelijkheden voor je klaar. De verkoop verloopt middels inschrijven en toewijzen.

Nu al meer weten? Kijk op www.wonenindepiekenhoef.nl of volg Piekenhoef op Twitter, Facebook en Instagram.