Zelf bouwen in Wilgendaal (Herpen) + inschrijfformulier

Heb jij altijd al je eigen droomhuis willen bouwen? De verkoop van zelfbouwkavels in fase 3-4 van het project Wilgendaal in Herpen loopt van 21 maart vanaf 9.00 uur tot 13 april 2022. De inschrijving moet 13 april 2022 vóór 12.00 uur binnen zijn. Inschrijvingen die later binnen komen, worden niet meer meegenomen.

Lees meer over de kavels in de brochure zelfbouwen in de Wilgendaal Herpen, bekijk de meest gestelde vragen en neem de spelregels loting bouwkavels gemeente Oss door voor inschrijving.

Kavels vrijstaande woningen
Bekijk hier de oppervlakten en kavelprijzen van de 11 kavels voor vrijstaande woningen.

Kavels tweekappers
Bekijk hier de oppervlakten en kavelprijzen van de 8 kavels voor twee-onder-een-kapwoningen.

CPO kavels
Bekijk hier de oppervlakten en kavelprijzen van de 6 CPO kavels. Of bekijk de overzicht tekening van deze kavels.

Per aanvrager en (eventuele toekomstige) partner kan slechts één inschrijfformulier worden ingeleverd. Er zal slechts één inschrijfformulier aan de loting worden toegelaten. Kandidaten die zich hier niet aan houden, verliezen hun door loting verkregen positie.

Digitaal inschrijven kavels en aanmelden CPO kavels
Interesse in een kavel in fase 3-4 van de Wilgendaal? Schrijf je in door hieronder je gegevens en kavelvoorkeuren in te vullen* op de digitale inschrijfformulieren voor een vrijstaande woning en / of twee-onder-een-kapwoning. Interesse in een CPO kavel? Vul dan het aanmeldformulieren op deze pagina in.

Het is mogelijk om meerdere voorkeuren op te geven. Dit doe je door je favoriete kavel op nummer 1 te zetten, je tweede favoriete kavel op nummer 2 en zo verder. Dit betekent niet dat je de hele lijst met voorkeuren in moet vullen. Als er bijvoorbeeld maar 4 kavels voldoen aan jouw eisen en mogelijkheden, dan geef je die voorkeuren aan en dan vul je de rest niet in. Je wilt tenslotte niet dat je een kavel toegewezen krijgt, die je eigenlijk niet wilt. Is de/een van de kavel(s) van jouw keuze niet meer beschikbaar dan ontvang je daarover bericht. Je krijgt dan geen andere kavel aangeboden.

Heb je interesse in zowel een kavel voor een vrijstaande woning, tweekapper of een CPO kavel? Ook dat is mogelijk. Geef je voorkeuren van de favoriete kavels per apart inchrijfformulier aan zoals hierboven omschreven.
LET OP: je kunt slechts 1 optie op één kavel krijgen. Wordt je voor meerdere kavels uitgeloot, dan moet dus een keuze maken op welke kavel je een optie wilt.

Inschrijven voor een vrijstaande woning
Interesse in een zelfbouwkavel voor een vrijstaande woning? Schrijf je in door hieronder je gegevens en kavelvoorkeuren in te vullen.

Inschrijven voor een twee-onder-een-kapwoning
Interesse in een zelfbouwkavel voor een tweekapper? Als stel of wellicht al samen met een ander koppel? Vul dan het onderstaande inschrijfformulier in en geef je kavelvoorkeuren op.

Aanmelden voor een CPO kavel
Interesse in een CPO kavel? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in.

Lukt het digitaal invullen niet?
Download dan het inschrijfformulier voor de kavels vrijstaande woningen, het inschrijfformulier voor de tweekapper kavels of het aanmeldformulier voor de CPO kavels en lever dit ingevuld in vóór 13 april 2022 12.00 uur bij de receptie in het gemeentehuis in Oss, waar je een bewijs van inschrijving krijgt. Stop het formulier niet in de brievenbus van het gemeentehuis, deze formulieren worden niet voor de loting meegenomen. Formulieren die na de sluitingstermijn binnenkomen nemen we niet meer in behandeling. Let op, het is niet nodig om jezelf digitaal in te schrijven én het formulier in te leveren.

Loting
Voor de loting ontvang je na de sluitingsdatum nadere informatie. Door Covid-19 zijn wij afhankelijk van de dan geldende maatregelen.

Andere informatie kun je hier downloaden:
Brochure zelfbouwen in de Wilgendaal Herpen
Spelregels loting bouwkavels gemeente Oss
Concept koopovereenkomst
Concept erfpachtovereenkomst
Algemene verkoopvoorwaarden
Algemene erfpachtvoorwaarden

Gunstig kopen met gemeentelijke erfpacht
De kavels zijn ook in erfpacht af te nemen. Dit is een gemeentelijke regeling die in veel gevallen voordeel kan opleveren. Op deze pagina lees je hier meer over. Heb je daarover daarna nog vragen? Neem dan contact op met de zelfbouwcoach van de gemeente Oss.

De zelfbouwcoach helpt
Als je eenmaal hebt besloten dat zelf bouwen bij jou past, dan loop je misschien nog tegen een aantal obstakels aan. Om je op weg te helpen heeft de gemeente Oss zelfbouwcoaches, Maria Schuurmans en Karin Schoppema. De service van de zelfbouwcoach is gratis voor mensen die een kavel van de gemeente kopen of al hebben gekocht.

Vragen?
Heb je vragen over de aanvraag van een omgevingsvergunning of wanneer je mag starten met de bouw? Lees de antwoorden op deze en andere meest gestelde vragen. Of neem contact op met zelfbouwcoach Maria of Karin via zelfbouwcoach@oss.nl

ACTUEEL

Zelf bouwen in de gemeente Oss

Zelf bouwen in de gemeente Oss

Heb jij altijd al je eigen droomhuis willen bouwen in Oss? De verkoop van diverse zelfbouwkavels in Oss start op 22 november 2023. Kavel Liesdaal – Maren-KesselIn Liesdaal komt één

Lees Meer…
Nieuwe zelfbouwkavels binnenkort in verkoop

Nieuwe zelfbouwkavels binnenkort in verkoop

De gemeente Oss start binnenkort de verkoop van 6 zelfbouwkavels in Oss, Maren-Kessel en Berghem: *Deze kavels worden door middel van een biedingsprocedure verkocht. InschrijvingDe verkoop start op 22 november 2023

Lees Meer…
Blik op 2023

Blik op 2023

Van zorgbuurthuis ’t Hageltje in Oss, tot het woon- en horecacomplex Raadhuys in Geffen en van de plannen rond De Geffense Plas tot de uitbreiding en facelift van winkelcentrum De

Lees Meer…
Zorgbuurthuis in Oss

Zorgbuurthuis in Oss

Zelfstandig wonen, maar ook samen. Dat is het doel van zorgbuurthuis ’t Hageltje. “Een plek realiseren  waar je oud kunt worden in je eigen vertrouwde buurt, waar je samen kunt wonen

Lees Meer…
Hofje Wilgendaal: samen wonen met oog voor elkaar

Hofje Wilgendaal: samen wonen met oog voor elkaar

Aan de rand van Herpen worden 13 levensloopbestendige nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De woningen worden rondom een hofje gerealiseerd. Hofje Wilgendaal is daarmee een uitzonderlijk project: je woont hier apart en toch

Lees Meer…
Award voor bouwbedrijf Berghege

Award voor bouwbedrijf Berghege

Bouwbedrijf Berghege wint de verkiezing mooiste herbestemde gebouw in Oss. Met een ruime meerderheid van stemmen hebben de lezers van het Brabants Dagblad het kantoor van het bouwbedrijf aan de

Lees Meer…