29 april: start verkoop Oijense Zij Noord

Volgende week donderdag start de verkoop van het deel Oijense Zij Noord van Van Wanrooij in Oss! Je kunt op 29 april vanaf 9.00 uur online inschrijven voor één of meerdere bouwnummers. De mogelijkheid tot inschrijving sluit op woensdag 5 mei 17:00 uur. Daarna worden alle inschrijvingen beoordeeld en de woningen toegewezen. De verkoopbrochure met alle informatie over de woningen is vanaf start verkoop te bekijken op de projectwebsite.

Definitieve inschrijving
Heb je tijdens de voorinschrijving je voorkeuren al doorgegeven? Maak je inschrijving dan compleet. Let op: zonder een complete inschrijving kan geen woning aan je worden toegewezen. We adviseren je dan ook om de inschrijving zo compleet mogelijk te maken en een financiële scan toe te voegen. Je kunt je inschrijving completeren en/of wijzigen tot uiterlijk de sluitingsdatum op woensdag 5 mei 17:00 uur.

Financiële scan
Wist je dat – als er meer dan 1 kandidaat een voorkeur heeft voor hetzelfde huis – Van Wanrooij bij de toewijzing ook kijkt of iemand een financiële scan heeft laten doen? Je kunt er dus profijt van hebben als je dat bij de inschrijving laat weten en uploadt. Bovendien weet je dan ook of de woning binnen je budget past. Daarvoor hebben wij een brief nodig van jouw bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker. Dit noemen wij de financiële scan. Dit is uiteraard niet verplicht, maar omdat jij ons meer zekerheid geeft, geven wij jou een streepje voor op andere inschrijvers zonder financiële scan bij de toewijzing van de woningen.