Zelf bouwen in de gemeente Oss

Heb jij altijd al je eigen droomhuis willen bouwen in Oss? De verkoop van diverse zelfbouwkavels in Oss start op 22 november 2023.

Kavel Liesdaal – Maren-Kessel
In Liesdaal komt één zelfbouwkavel beschikbaar. De kavelgrootte is 488 m².

Kavels Oijense Zij Noord – Oss
In Oijense Zij Noord komen twee zelfbouwkavels beschikbaar. De kavelgrootte is 519 m² en 550 m². Deze kavels worden via een biedingsprocedure verkocht

Horzak – Oss
In Horzak komt één kavel beschikbaar. De kavelgrootte is 390 m². Deze kavel wordt via een biedingsprocedure verkocht.

Piekenhoef – Berghem
In Piekenhoef komen twee kavels (L2 en O19) beschikbaar, de kavelgrootte is 1.000 m². De gemeente nodigt gegadigden met interesse voor een kavel met een maatschappelijke bestemming, een horecabestemming of een woon-/werkbestemming uit te reageren. Als er meerdere gegadigden zich aanmelden voor deze kavels dan zal de toewijzing overeenkomstig onderstaande volgorde plaatsvinden:Als eerste worden kavel L2 en O19 aan gegadigde(n) voor een kavel met maatschappelijke bestemming toegewezen.
 
Zijn er geen gegadigde(n) voor een maatschappelijke kavel, dan wordt kavel L2 toegewezen aan gegadigde(n) voor een kavel met een horeca bestemming. Zijn er geen gegadigden voor een kavel met een maatschappelijke of horeca-bestemming, dan worden de kavels toegewezen aan gegadigde(n) voor een kavel met een woon-werkbestemming. Zijn er meerdere gegadigden voor een kavel dan volgt er een loting.
De koopsom van de kavel is afhankelijk van de uiteindelijke bestemming. Voor verdere informatie hierover, kunt u contact opnemen met onze zelfbouwcoaches.

Inschrijving
De verkoop start op 22 november 2023 om 09.00 uur. Alle informatie over de kavels is vanaf deze datum te vinden op www.woneninoss.nl/wonen/zelfbouw. U kunt zich vanaf deze datum (online) inschrijven. De inschrijving moet uiterlijk 13 december 2023 vóór 12.00 uur binnen zijn. Inschrijvingen die later binnen komen worden niet geaccepteerd.

De zelfbouwcoach helpt
Als je eenmaal hebt besloten dat zelf bouwen bij jou past, dan loop je misschien nog tegen een aantal obstakels aan. Om je op weg te helpen heeft de gemeente Oss zelfbouwcoaches, Maria Schuurmans en Karin Schoppema, zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 0412. De service van de zelfbouwcoach is gratis voor mensen die een kavel van de gemeente kopen of al hebben gekocht.