Start verkoop CPO-kavels Wilgendaal, Herpen 24 mei

Heb jij altijd al je eigen droomhuis willen bouwen in Herpen? Dit kan binnenkort in het plan Wilgendaal. De verkoop van 4 CPO-kavels start woensdag 24 mei 2023 om 09.00 uur.

Geïnteresseerd?
Alle informatie over deze CPO-kavels is vanaf woensdag 24 mei 2023 te vinden op www.woneninoss.nl/zelfbouw.

Op deze pagina kan je ook meteen inschrijven. Alleen die CPO-groepen/verenigingen die aan het CPO-beleid van de gemeente Oss voldoen kunnen zich inschrijven. Dit kan door het formulier op de site in te vullen en te mailen naar: zelfbouwcoach@oss.nl.

Informatie over het CPO-beleid van de gemeente Oss kan je vinden via:

https://www.oss.nl/inwoners/bouwen-en-wonen/cpo.htm

De inschrijfperiode sluit op 28 juni 2023 om 12.00 uur. Inschrijfformulieren die na de sluitingstermijn binnenkomen worden niet meer in behandeling genomen.

De Zelfbouwcoach helpt
Als je eenmaal hebt besloten dat zelf bouwen bij jou past, dan loop je misschien nog tegen een aantal obstakels aan. Om de CPO-vereniging op weg te helpen heeft de gemeente Oss zelfbouwcoaches, Maria Schuurmans en Karin Schoppema. De service van de zelfbouwcoach is gratis voor mensen die een kavel van de gemeente kopen of al hebben gekocht.

Altijd op de hoogte
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden voor zelfbouwen via de speciale pagina op de website, Facebook- en Twitter pagina.