Start verkoop CPO-kavels Liesdaal 19 april

Heb jij altijd al je eigen droomhuis willen bouwen? Tot 24 mei 2023, 12.00 uur kan je als CPO-vereniging inschrijven voor het CPO-project in Liesdaal. Voor meer informatie over CPO kan je de website van de gemeente Oss raadplegen.

Kavel CPO-project
Bekijk hier de oppervlakte van de CPO kavel. Het is de bedoeling dat er maximaal 8 woningen op deze kavel gerealiseerd worden. De kavelprijs bedraagt € 447,70 p/m² incl. BTW, kosten koper. Voor de hoekpercelen is een toeslag van 2% van toepassing. Op de koopovereenkomst zullen de Algemene verkoopvoorwaarden Woningbouw Gemeente Oss 2014 van toepassing verklaard worden.

De zelfbouwcoach helpt
Als je eenmaal hebt besloten dat zelf bouwen bij jou past, dan loop je misschien nog tegen een aantal obstakels aan. Om je op weg te helpen heeft de gemeente Oss zelfbouwcoaches, Maria Schuurmans en Karin Schoppema. De service van de zelfbouwcoach is gratis voor mensen die een kavel van de gemeente kopen of al hebben gekocht.

Vragen?
Heb je vragen over de aanvraag van een omgevingsvergunning of wanneer je mag starten met de bouw? Lees de antwoorden op deze en andere meest gestelde vragen. Of neem contact op met zelfbouwcoach Maria of Karin via zelfbouwcoach@oss.nl