Nieuwe kavels voor zelfbouwen in de Oijense Zij Noord

Aan de noordzijde van Oss, ten westen van Sportpark Rusheuvel aan de Oijenseweg en de Spitsbergerweg is een bijzondere nieuwbouwwijk in ontwikkeling, Oijense Zij Noord. In totaal kunnen er 220 woningen in deze wijk gebouwd worden.

Zelf bouwen?
De gemeente Oss verkoopt 50 bouwkavels voor zelfbouw. De verkoop van de eerste 15 zelfbouwkavels start naar verwachting in november. Zodra er meer details bekend worden, zoals hoeveel woningen van welk type er komen, start verkoop of prijzen, kun je dit terug vinden op deze site. Op dit moment ontwikkelt de gemeente met betrokken partijen de locatie.

Projectmatige woningen
Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling, Muller Bouw en Bouwbedijf Wagemakers realiseren hier samen 150 tot 170 nieuwbouwwoningen. Er komt een mix van woningtypen: appartementen, rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen.

Belangstelling?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de mogelijkheden voor zelfbouwen en van de ontwikkelingen via de speciale pagina op de website, Facebook- en Twitter pagina.