Huren in centrum Oss? Het kan in De Vorst!

Woon jij straks in De Vorst, dan woon je op een comfortabele plek in het hart van de stad. Je vindt alle faciliteiten dichtbij, of het nu gaat om cultuur, winkelen of uitgaan. Het openbaar vervoer ligt om de hoek en in jouw appartement heb je de ruimte en kom je tot rust.

Wonen in De Vorst: daar kun je maar moeilijk omheen! Meer weten over wonen in De Vorst? Inschrijven voor een van de appartementen? Ga naar: www.i-residence.com

Jouw appartement In het centrum van Oss staat het voormalige hoofdkantoor van Organon. Gewerkt wordt er niet meer. In plaats daarvan is het pand aan de Wethouder van Eschstraat nu bedoeld om in te wonen, in een appartementencomplex dat jou van alle gemakken voorziet. Welkom in Oss, welkom in De Vorst! De Vorst telt 60 appartementen. Het kleinste meet 26 m2, het grootste 73 m2. Je huurt een appartement vanaf € 495,- per maand, wat betekent dat je mogelijk recht hebt op huurtoeslag. De appartementen hebben energielabel A en zijn luxe afgewerkt. Bovendien maak je als huurder gebruik van een gezamenlijk dakterras.

Stad en groen ineen Oss kan bogen op een rijk industrieel verleden. Maar vergis je niet: vanuit De Vorst
ben je zo in een groen buitengebied. Aan de zuidrand van de stad liggen uitgestrekte bossen. En ga je naar het noorden, dan is het niet ver richting de oevers van de Maas. Met historische plaatsjes als Megen en Ravenstein op de achtergrond is het er goed toeven.

De Vorst heeft een eigen afgesloten fietsenstalling en parkeerterrein. Je hebt je fiets of auto dus altijd in de buurt. Maar ook met het openbaar vervoer kun je vanuit De Vorst alle kanten uit. Het centraal station van Oss ligt op zo’n 250 meter afstand, net over het spoor. Ook de bussen vertrekken vanaf het centraal station, zodat je snel op weg bent naar jouw bestemming in de regio.

Oss is een veelzijdige en middelgrote stad. Je vindt er alles dichtbij, of het nu gaat om uitgaan, lekker eten of cultuur. Museum Jan Cunen ligt op twee minuten lopen vanaf De Vorst. En na nog zo’n wandelingetje sta je midden in het centrum van de stad. Voor een avond vol goede muziek ga je in Oss naar De Groene Engel. Voor theater ga je naar De Lievekamp. En houd je van goed tafelen, dan vind je in het centrum volop mogelijkheden. Wat uiteraard ook geldt voor cafés en winkels. Tel dat alles bij elkaar op, en je vindt in Oss altijd wat je zoekt.

Meer info op: www.i-residence.com