Energieloket Brabantwoontslim.nl

Wilt u als eigenaar aan de slag met energiebesparing? Kijk dan op de website Brabant woont slim. Dit digitale loket werd op 5 oktober door wethouder Gé Wagemakers geopend. Het energieloket geeft informatie en hulpmiddelen voor het besparen van energie én informatie over de subsidiemogelijkheden. U kunt advies krijgen of offertes aanvragen bij lokale bedrijven.

Nieuwe subsidieregeling
De opening van het loket valt samen met de komst van een nieuwe landelijke subsidieregeling op energiebesparende maatregelen. Woningeigenaren krijgen de komende twee jaar subsidie als ze twee of meer energiebesparende maatregelen nemen. Ook Verenigingen van Eigenaren (VvE) kunnen gebruik maken van de regeling.

Regionaal Platform
Brabant Woont Slim is een regionaal platform van bedrijven, lokale initiatieven en gemeenten. Het nieuwe loket is van start gegaan in de gemeenten Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Landerd, Mill & St. Hubert, Oss, Sint-Michielsgestel, Uden en Vught. U vindt uw eigen lokale loket via www.brabantwoontslim.nl of www.oss.nl/leningduurzaambouwen