3 november: start verkoop laatste fase nieuwe woningen in de Piekenhoef

Op zaterdag 3 november gaat de laatste reeks nieuwbouwwoningen van de Piekenhoef in verkoop. Met deze laatste bouwfase is de wijk dan helemaal af. Er komen nieuwe types rij- en hoekwoningen, patiobungalows en tweekappers bij in deze populaire buurt in de gemeente Oss, gelegen aan de rand van Berghem en natuurgebied Herperduin. Nieuwsgierig? Loop op 3 november tussen 11.00 en 12.00 uur binnen bij de Berchplaets in Berghem. Daar worden de nieuwe woningtypen gepresenteerd en kun je al je vragen stellen.

Veel keuze
In deze laatste nieuwbouwfase is er4 volop keuze; van rij- en hoekwoningen en tweekappers tot maar liefst drie verschillende soorten patiobungalows. Allemaal aantrekkelijke en comfortabele woningen die door de toepassing van verschillende materialen en gevelstenen allemaal net anders zijn. Samen zorgen ze voor het bijzondere en gevarieerde straatbeeld dat de wijk zo typeert. Bovendien voldoen alle woningen aan de meest actuele nieuwbouweisen en zijn ze dus erg onderhoudsvriendelijk. Ook hebben alle woningen standaard zonnepanelen, waardoor ze energiezuinig zijn.

Veel ruimte
De wijk is ruim en groen opgezet met een centraal bospark, twee buurtparken en veel speelterreintjes. En wie dan nog niet genoeg groen heeft gezien, staat zo in Herperduin – onderdeel van natuurgebied de Maashorst. In de wijk is een brede school met onder andere kinderdagopvang, een fitnesscentrum en dierenarts. De Piekenhoef ligt gunstig aan uitvalswegen en de dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt. Kortom: een hele fijne plek om te wonen.

Meer weten?
Kom op 3 november tussen 11.00 en 12.00 uur naar de informatiemiddag en ontdek de nieuwe woningen! Ze zijn te zien in bij de Berchplaets 1in Berghem. Er liggen brochures met prijslijst, plattegronden en meer informatie over de mogelijkheden voor je klaar. De mensen van Van der Krabben makelaardij en Van den Heuvel makelaars zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Nu al meer weten? Kijk op www.wonenindepiekenhoef.nl of volg Piekenhoef op Twitter, Facebook en Instagram.