20 februari: Brainstormsessie Tiny Houses

Op dinsdag 20 februari houdt gemeente Oss een brainstormsessie over Tiny Houses. De bijeenkomst is in de Werkplaats Stadshart aan de Peperstraat 12 in Oss en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). U bent van harte welkom!

Waarom organiseren we deze avond?
Steeds vaker vragen inwoners en ondernemers naar mogelijkheden voor het woonconcept Tiny Houses in de gemeente Oss. Over dit concept bestaan veel verschillende opvattingen. Graag horen wij op 20 februari uw ideeën over Tiny Houses. Op die manier krijgen we een beeld van de voorwaarden waaraan Tiny Houses volgens belangstellenden moeten voldoen.

Wat gaan we op deze avond doen?
We gaan met elkaar in gesprek over de verschillende ideeën die er zijn over Tiny Houses. Ook informeren we u over de locatie waar de gemeente Oss kansen ziet voor dit woonconcept en welke planning daar bij hoort. Ter afsluiting zorgen we ervoor dat u met inspiratie naar huis gaat.

Wilt u zich aanmelden voor deze avond?
Komt u naar de brainstormsessie Tiny Houses op 20 februari, stuur dan uiterlijk 12 februari een mail aan duurzaam@oss.nl. Bij deze mail ontvangen we graag: Een afbeelding van een Tiny House die bij uw ideeën past en/of een tekst van maximaal 100 woorden om uw voorkeur toe te lichten. Geef in de mail aan met hoeveel personen u komt. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen in Stadshart Oss is beperkt.