Nieuwbouw 45 Square bereikt hoogste punt

De bouw van het nieuwe appartementencomplex 45 Square in Oss bereikte deze week het hoogste punt. Dit feit is vandaag gevierd met de bouwvakkers. De verhuur voor de 28 sociale huurappartementen start in september. Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden voor de geïnteresseerdenlijst via de website.

45 Square
Het appartementencomplex verrijst aan de Berghemseweg, op de plaats van de voormalige Citroëngarage. Het complex bestaat uit 2 blokken van 3 verdiepingen, met in totaal 28 appartementen. De appartementen zijn licht, modern en compact ingedeeld, met een gebruiksoppervlakte van 45 m2. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn bedoeld voor jongeren van 18 t/m 25 jaar, de woningen op de begane grond zijn bestemd voor alle leeftijden. De appartementen vallen allemaal in de categorie sociale huur.

Sneller bouwen
De nieuwbouw is onderdeel van de versnellingsagenda nieuwbouw van de gemeente Oss en BrabantWonen. Fase 1 (19 appartementen Berghemseweg) wordt nog dit jaar opgeleverd, fase 2 (9 appartementen Nijverheidsweg) volgt in het voorjaar van 2017.

Meer informatie over 45 Square is te vinden op www.brabantwonen.nl/45square.