Kom op 18 maart naar het Wonen in Oss Event!

Tijdens het Wonen in Oss Event zie je op één plek alles wat Oss te bieden heeft op het gebied van wonen en leven. Er zijn vier plaza’s namelijk:

Kopen, huren & zelf bouwen
Met het actuele woningaanbod in Oss. Van huur tot koop, in de bestaande-, zelf- en de nieuwbouw. Alle NVM-makelaars, BrabantWonen, Mooiland en de gemeente Oss zijn er om al je vragen te beantwoorden.

Duurzaam & levensloopbestendig wonen
Hier laten we zien  hoe je duurzaam kunt (ver)bouwen. Je kunt bij partijen zoals Dusopa, Fillie Energiestation, Schrijvers Technische Installaties, Rosco Bouw, RMS Advies, de Energie Coöperatie en Buurtkracht al je vragen stellen.

Woonkosten & besparen
Ben je nieuwsgierig hoe je woonkosten kunt verlagen of naar andere manieren om te besparen? Daarvoor hebben we ook deze informatieplaza ingericht. Hier zijn onder andere de Rabobank Oss Bernheze en Brabant Woont Slim aanwezig om je alles te vertellen over de grote rentevoordelen van de GroenHypotheek en andere ‘groene’ financieringsvormen. 

Lifestyle, tuin- & woontrends
Hier kun je kennismaken met de  nieuwste lifestyle-, woon- en tuintrends. Laat je inspireren door de woontips van Esmyer, Il Particolaire, Fraai verkoopstyling of Coppelmans tuininrichting

Voor de kinderen is er een leuke knutselhoek!

Het woonevent is op de Talentencampus van 10.00 – 15.00 uur.
Ingang bij Fitland, Nelson Mandelaboulevard 22, Oss.

Wij wijzen u erop dat er alleen geparkeerd mag worden op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. (niet t.o. de ingang van Fitland). U mag ook de parkeerplaats van FC Oss ( ingang B&C) gebruiken. Volg hiervoor de bewegwijzeringsborden. Er zijn parkeerwachten aanwezig om het parkeren te begeleiden

>>Bekijk hier de plattegrond event Wonen in Oss – 18 maart 2017